Gör det mesta av sommaren! På Ösjönäs kan du bo, konferera, rida, paddla, klättra höghöjdsbana, bada bastu och badtunna samt mycket mer. Följ med oss och upptäck trollens magiska skogar och vatten

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

 

Samarbetspartners

 

Tiveden                        

Ösjönäs

 

Gör det mesta av sommaren! På Ösjönäs kan du bo, konferera, rida, paddla, klättra höghöjdsbana,

bada bastu och badtunna samt mycket mer. Följ med oss och upptäck trollens magiska skogar och vatten.

 

Stockholm/Värmdö

Lillsved

Vi har lokaler för både små och stora grupper upp till ca 120 personer. På Lillsved blandas gammalt med nytt. I Herrgården med sina äldsta delar från mitten av 1800-talet finns bl.a. bibliotek och undervisningslokaler.

Måltiderna serveras i vår moderna restaurang som ligger inbäddad i grönska bland sekelgamla träd i Lillsveds park. Naturen inbjuder till friluftsliv och avkoppling.

För annan motion har vi en toppmodern idrottshall med fullstora mått, gymnastikhall, ett modernt gym för styrke- och konditionsträning, spegelsal, spinningcyklar, klättervägg, lokal för massage, motionsspår, tennisbanor, samarbetsbanor "kul i natur", beachvolleybollplan och en gräsfotbollsplanktivitet

Göteborg

Hav o Logi

Upplev allt vad skärgården har att erbjuda med bad och natursköna omgivningar, bara ett stenkast från centrum. Välj bland boenden i olika prisklasser – från en tältplats på vår camping till ett rum i det mysiga vandrarhemmet eller en av de nybyggda, arkitektritade stugorna med altan och havsutsikt.

 

Koppla av från stadens larm och unna er lyxen att promenera ner till havet naturstigen, en tidig sommarmorgon eller varför inte snöra på sig skridskorna och tillbringa en vinterdag på isen 200 meter från husen.

Please reload

Vår affärsidé är att du ska hitta nyckeln till kompetens som behövs för din verksamhet och din personliga utveckling genom en modern kostnadseffektiv utbildningsportal. VeaLearns tjänster är tidsbesparande, lättillgängliga och skall skapa nya möjligheter i ditt företagande och din yrkeskarriär.

Vår vision är att aktivt bidra till samhällsnytta till Sveriges företag genom att på ett varierat sätt delge kompetensutveckling och främja kunskapsutbyte.

Det unika med VeaLearn är att vi samlar Sveriges moderna utbildningsutbud på en och samma plats och genom ett medlemskap ger vi kunden en mycket fördelaktig tjänst!

Please reload

Idre Dalarna

Idre Fjäll

 

Idre Fjäll, en av Sveriges bästa skidanläggningar, är lika bra på vintern som på sommaren. 

Tillsammans med Utebildarna erbjuder Idre Fjäll ett utvecklingskoncept som ökar affärsnyttan, lönsamheten och konkurrenskraften hos företag och dess medarbetare.

Naturen har en avslappnande effekt på oss människor, den friska luften syresätter hjärnan och ljuset gör oss positiva och glada. Genom en variation av roliga, tänkvärda och spännande övningar, får deltagarna praktiskt uppleva och lösa problem. Till detta kopplar vi samtal och teoripass, för att skapa ett lärande där hela människan och gruppen är med.

Vi hjälper dig att komponera din konferens, kick-off eller event, med fokus på affärsnytta.
Att vi har trevligt och mår bra under tiden, är en självklarhet.
Vår idé, att kombinera affärsnytta + upplevelse, är unik och ger dubbel effekt.

Se paketen här

http://www.idrefjall.se/grupp--konferens/konferens/kompetensutveckling.html

   

Vi utvecklar människor, företag och organisationer genom naturupplevelser i kombination med nytt lärande.

Vi driver och leder utvecklingen inom affärsutbildningar där vi arbetar med naturen som arena.

Genom naturupplevelser förändrar Utebildarna människors och företags syn på utveckling.

Vi skapar minnesvärd utveckling som består!